BRANCHER

Vi har et stort produktudvalg inden for arbejdshandsker og tilbyder sikre handsker til stort set alle tænkelige brancher og arbejdssituationer

683176368-removebg-preview
683176368-removebg-preview

Bygge- og anlæg

I bygge- og anlægsbranchen spiller den rigtige arbejdshandske en stor rolle med hensyn til både sikkerhed og komfort. Det er vigtigt, at den rigtige handske udvælges til det rette formål, hvad end der er tale om jord- og beton-arbejde, stilladsarbejde, transport, skov- og træarbejde, murerarbejde eller oliehåndtering.

pexels-yury-kim-585419
683176368-removebg-preview

Lager og produktion

Her er det ofte vigtigere med en god arbejdshandske, end de fleste tror. Dagligt fysisk arbejde ved såvel løftearbejde som arbejde ved maskiner og hårde og skarpe kanter - f.eks. metalarbejde - slider en hel del på hænderne. Mange tror fejlagtigt, at de ikke behøver handsker til deres arbejdsopgaver i disse brancher. Men faktisk kan undladelse af brug af arbejdshandsker give f.eks. "hvide fingre" og andre kroniske skader. Hvis du er i tvivl om, hvilken type handske som passer til lige din virksomheds opgaver, vejleder vi gerne.

pexels-cleyder-duque-3821385
683176368-removebg-preview

Fødevarer

Specielt engangs gummi-/nitrilhandsker er essentielle i forbindelse med håndtering af fødevarer. Vi har en lang række fødevaregodkendte nitril- og engangshandsker til lige præcis din branche og til den enkelte medarbejder, når det drejer sig om fødevarehåndtering og -produktion.

freddie-collins-obw_Uxa8-F8-unsplash

Sikre arbejdhandsker
til enhver situation

Scroll til toppen